Eritritol, yararları ve önlemleri



Tatlandırıcı Erythritol'ü tabletlerde ve damlalarda görmek yaygındır, fakat bu tatlandırıcı ne kadar doğal ve hangi avantajlar veya önlemler bilinmelidir?

Eritritol, yararları ve önlemleri
1 Eritritol nedir  Seo hizmeti nasıl edinirsiniz?
2 Stevia ve diğer tatlandırıcılar neden eklenir? Sadece Erythritol alabilir misiniz?
3 Erythritol nerede kullanılır ve hangi ürünlerde bulunur?
4 Vücudumuz bunu nasıl emer?
5 avantajları
6 Dezavantajları
Eritritol nedir ve nasıl elde edilir?
Eritritol, tatlandırıcı olarak kullanılan ve gıda endüstrisindeki diğer şekerli tatların yerine kullanılan bir polialkoldür. Meyvelerin doğal fermantasyonu, mısır ve buğday taneleri, liken, algler ve organik şeker gibi doğal ürünlerle elde edilir.

Stevia ve diğer tatlandırıcılar neden eklenir? Sadece Erythritol alabilir misiniz?
Eritritol tatlılık göre% 60-70 arasında daha düşük bir şeker ya da sakaroz tatlılık, yer alır. Bu nedenle, eritritol diğer ürünler bazı yapay ile karıştırıldı ve (Stevia gelen genetik olarak değiştirilmiş olabilir) asesülfam, aspartam, potasyum, sukraloz veya steviol glikozitler olarak tavsiye edilmez edilir. Sadece bu polialkolü neredeyse hiç bulamıyoruz.

Gıda endüstrisinin farklı tatlandırıcıları bu polialkol ile karıştırması ilginçtir, ürünün nihai sonucu daha iyi bir doku ve hacme sahiptir ve ayrıca tatlandırıcıların maliyetini de düşürür. Diğer polyoller ile karıştırılırsa, sorbitol, maltitol gibi diğer şeker alkollerinin aşırı tüketimi durumunda gastrik rahatsızlığı azaltır.

Erythritol nerede kullanılır ve hangi ürünlerde bulunur?
Eritritol, gıda endüstrisinde tatlılar yapmak için hacim, doku ve yeni tatlar yapmak için verdiği kolaylık için kullanılmaktadır. Kurumsal Seo içecek, yoğurt, dondurma, çikolata, sakız gibi düşük kalorili gıdalarda da bulunabilirler.

Verilmiş olan bir başka kullanım, bir aroma maddesi ve tadı arttırmak için tabletlerin bir eksipiyanıdır.

Vücudumuz bunu nasıl emer?
Eritritol, vücuda enerji sağlamaz, çünkü metabolize edilmez, yani bağırsak sistemimiz onu ememez ve elimine edilir. Diyabet, obez, koroner hasta ve diş önleme için önerilen bir üründür.

Aşırı miktarda yutulması abdominal distansiyona, şişkinliğe ve ishaline neden olur.

fayda
Kan basıncını etkilemez.
Dişlerin düşmesine sebep olmaz.
Ağız boşluğunda bakterilerin çoğalmasına izin vermez.
Kanserojen değildir.
Organizmanın serbest radikalleri ile savaşan antioksidan etkiye sahiptir.
Vücut tarafından kısmen emilir, 0.2 kcal elde etmez.
Bağırsak sisteminde yan etkisi yoktur.
Glisemik indeksi 0 olduğu için tip II diyabetikler alabilirler.
sakıncaları
Büyük miktarlarda tüketilirse, laksatif etkileri vardır ve gaza neden olur.
Çocuklarda abdominal distansiyon ve ishal.
Şekerle aynı tadı sağlamaz.
Tadı arttırmak için trans yağlar eklenir.
örneğin aspartam, Seo uzmanı potasyum, sükraloz ve steviol glikozitler gibi diğer daha az sağlıklı tatlandırıcılar kullanılarak (genetik olarak).
Diğer tatlandırıcılarla karıştırılmak tip I diyabet hastaları için uygun değildir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

RSVP nedir:

Hipogastrium Nedir?

Cerebrumun Farklı Lobları Nelerdir?