Filizlenmiş buğdayın özellikleri
Çimlendirilmiş buğday,
sağlığımız üzerinde inanılmaz özelliklere sahiptir ve zor olmadığı için,
ayrıntılandırmayı çok Seo hizmeti bir
şekilde öğreteceğiz.
O zamandan beri herkes
buğdayı bilir, ekmek, makarna, kek vb. ama az biliyoruz ki eğer biz
filizlendirirsek, inanılmaz özelliklere sahip bir yiyecek elde ederiz.
Dünyanın her yerinde ve
birçok besin maddesi ile kolayca hazırlanan ucuz bir yemektir.
Onu meyve suyu şeklinde alan
insanlar var. Bazı ülkelerde, ya sıvılaştırılmış ya da tabletler halinde
satılır (herbalistinize sorun).
Filizlenmiş buğdayın hazırlanması
Biz iki çorba kaşığı buğday
tohumu (buğday tanesi), 24 saat boyunca (ılık suyla) ıslatılmış, iyi Kurumsal Seo bir
bezle (soğuk çimlenmeyi zorlaştırır) bırakacağız.
Ardından buğday bir tabağa
yayılır. Sıcak suyla günde birkaç kez açıklığa kavuşabiliriz. Fikir, her zaman
biraz nemli olmasıdır. Çok fazla nem tahılyı çürütür ve su eksikliği onu kurur
ve çimlenmez.
Her zaman tozla
dolduramadığımız bir bezle örtülür, böcek alamazsınız ve tohum daha hızlı
filizlenmek için ideal ısıyı bulur.
Yaklaşık
dört ya da beş gün içinde, çevresel koşullara bağlı olarak, çimlendirmemizi
sağlayabiliriz.
Onları yemeleri için 4 veya 5
santimetreden fazla olmaması önemlidir, aksi takdirde çok lifli olurlar ve çok
sertler.
Bu ölçüye ulaşıldığında,
bunları koruyacağından ve durduracağından bunları buzdolabına (buzdolabına)
koymak en iyisidir.
Filizlenmiş buğdayın
özellikleri
Demineralizasyon, yetersiz
beslenen insanlar, yorgunluk, anemi, büyüme, hamilelik, emzirme veya herhangi
bir hastalığın iyileşmesi durumlarında çimlenen buğday önerilmektedir.
Gerçek şu ki çoğu vakada
genellikle bir miktar beslenme bozukluğu olduğu için çoğu hastalığa iyi gelir.
Bunu uzun süredir alan
insanlar genellikle daha iyi hissederler.
Buğday çimlenme bazı insanlar
yaşadığı buğday alerjisi belirli türde sorumlu birkaç buğday besin olan
lektinlen önceden sindirilmesi yana.
Çimlendirilmiş buğday çeşitli
şekillerde kullanılabilir
Örneğin, salatalar eklemek
için çimlenen.
Eğer ezip kurutursak, ekmek,
kurabiye, pizza üssü vb. Yapabileceğimiz bir un elde ederiz.
Çimlendirilmiş (çim veya
buğday çimi) suyunu elde etmek için. En etkili yol, bir harçta öğütmektir (bir
mikserde ya da meyve sıkma makinesinde değil, makine için çok küçük olduğundan)
ve daha sonra gazlı Seo
uzmanı çimlendirilmiş ezilmişleri sıkın. Günde bir çay kaşığı
yeterlidir.
Çimlendirilmiş buğdayın besin
bilgisi (100 g başına)
Şimdi yattığı kadar uykuda
aktif hale gelir ve hücrelerimiz daha verimli bu besinleri absorbe böylece,
proteinler, yağlar, karbonhidratlar ve yıkmak için başladığını Enzimler.
Çimlenme ayrıca buğdayın
besin maddelerini önemli ölçüde artırır.
Örnek olarak şunu
söyleyeceğiz
B vitamini ve yağ asitleri
grubu önemli ölçüde artmaktadır.
C vitamini 500 kattan fazla
artabilir ve E vitamini sadece dört günde üçe katlanabilir.
Fosfor, tahıldaki her 100
gram için, bir defa filizlenen 1050 mg'a kadar, 420 mg'dan gelir.
Magnezyum, buğday, buğday,
magnezyum, kalsiyum, potasyum, kükürt, florin, silikon, çinko gibi mineral eden
gövdesine iyi bir katkıdır çimlenmiş germinado.El 130 ila 70 mg mg ila kalsiyum
330 ve 15 gider Manganez vb. ve B, C ve E grubu gibi vitaminler.
Çimlendirilmiş buğdayın
olduğunu biliyor muydunuz?
Tadı, biraz tatlı, çok hoş.
Biz çimlenme genellikle
kaybolur rağmen glüten hep kalıntılar olabilir çünkü celiacs almamak arzu
edilir unutmamalıyız.
Çölyak hastalığı durumunda,
her zaman doktora veya uzmana danışın.
Yorumlar
Yorum Gönder