Filizlenmiş buğdayın özellikleri



Çimlendirilmiş buğday, sağlığımız üzerinde inanılmaz özelliklere sahiptir ve zor olmadığı için, ayrıntılandırmayı çok  Seo hizmeti bir şekilde öğreteceğiz.
O zamandan beri herkes buğdayı bilir, ekmek, makarna, kek vb. ama az biliyoruz ki eğer biz filizlendirirsek, inanılmaz özelliklere sahip bir yiyecek elde ederiz.
Dünyanın her yerinde ve birçok besin maddesi ile kolayca hazırlanan ucuz bir yemektir.
Onu meyve suyu şeklinde alan insanlar var. Bazı ülkelerde, ya sıvılaştırılmış ya da tabletler halinde satılır (herbalistinize sorun).
Filizlenmiş buğdayın hazırlanması
Biz iki çorba kaşığı buğday tohumu (buğday tanesi), 24 saat boyunca (ılık suyla) ıslatılmış, iyi  Kurumsal Seo bir bezle (soğuk çimlenmeyi zorlaştırır) bırakacağız.
Ardından buğday bir tabağa yayılır. Sıcak suyla günde birkaç kez açıklığa kavuşabiliriz. Fikir, her zaman biraz nemli olmasıdır. Çok fazla nem tahılyı çürütür ve su eksikliği onu kurur ve çimlenmez.
Her zaman tozla dolduramadığımız bir bezle örtülür, böcek alamazsınız ve tohum daha hızlı filizlenmek için ideal ısıyı bulur.
Yaklaşık dört ya da beş gün içinde, çevresel koşullara bağlı olarak, çimlendirmemizi sağlayabiliriz.
Onları yemeleri için 4 veya 5 santimetreden fazla olmaması önemlidir, aksi takdirde çok lifli olurlar ve çok sertler.
Bu ölçüye ulaşıldığında, bunları koruyacağından ve durduracağından bunları buzdolabına (buzdolabına) koymak en iyisidir.
Filizlenmiş buğdayın özellikleri
Demineralizasyon, yetersiz beslenen insanlar, yorgunluk, anemi, büyüme, hamilelik, emzirme veya herhangi bir hastalığın iyileşmesi durumlarında çimlenen buğday önerilmektedir.

Gerçek şu ki çoğu vakada genellikle bir miktar beslenme bozukluğu olduğu için çoğu hastalığa iyi gelir.

Bunu uzun süredir alan insanlar genellikle daha iyi hissederler.

Buğday çimlenme bazı insanlar yaşadığı buğday alerjisi belirli türde sorumlu birkaç buğday besin olan lektinlen önceden sindirilmesi yana.

Çimlendirilmiş buğday çeşitli şekillerde kullanılabilir
Örneğin, salatalar eklemek için çimlenen.
Eğer ezip kurutursak, ekmek, kurabiye, pizza üssü vb. Yapabileceğimiz bir un elde ederiz.
Çimlendirilmiş (çim veya buğday çimi) suyunu elde etmek için. En etkili yol, bir harçta öğütmektir (bir mikserde ya da meyve sıkma makinesinde değil, makine için çok küçük olduğundan) ve daha sonra gazlı Seo uzmanı çimlendirilmiş ezilmişleri sıkın. Günde bir çay kaşığı yeterlidir.
Çimlendirilmiş buğdayın besin bilgisi (100 g başına)
Şimdi yattığı kadar uykuda aktif hale gelir ve hücrelerimiz daha verimli bu besinleri absorbe böylece, proteinler, yağlar, karbonhidratlar ve yıkmak için başladığını Enzimler.

Çimlenme ayrıca buğdayın besin maddelerini önemli ölçüde artırır.

Örnek olarak şunu söyleyeceğiz

B vitamini ve yağ asitleri grubu önemli ölçüde artmaktadır.
C vitamini 500 kattan fazla artabilir ve E vitamini sadece dört günde üçe katlanabilir.
Fosfor, tahıldaki her 100 gram için, bir defa filizlenen 1050 mg'a kadar, 420 mg'dan gelir.
Magnezyum, buğday, buğday, magnezyum, kalsiyum, potasyum, kükürt, florin, silikon, çinko gibi mineral eden gövdesine iyi bir katkıdır çimlenmiş germinado.El 130 ila 70 mg mg ila kalsiyum 330 ve 15 gider Manganez vb. ve B, C ve E grubu gibi vitaminler.
Çimlendirilmiş buğdayın olduğunu biliyor muydunuz?
Tadı, biraz tatlı, çok hoş.

Biz çimlenme genellikle kaybolur rağmen glüten hep kalıntılar olabilir çünkü celiacs almamak arzu edilir unutmamalıyız.

Çölyak hastalığı durumunda, her zaman doktora veya uzmana danışın.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

RSVP nedir:

Hipogastrium Nedir?

Cerebrumun Farklı Lobları Nelerdir?